Departamentet

Shërbimet e departamenteve

Shërbimet Medicinale

Lista e shërbimeve

Mjekët

Mjekët e departamenteve

Oraret

Oraret e mjekëve

Mirë se vini në uebfaqen e Shtëpisë së Shëndetit

Preshevë

Pacientët mund të njoftohen për shërbimet tona, oraret e mjekëve si dhe të raportojnë Online! Njoftimet për pacientët janë të përdituësuara. gjithashtu pacientët kanë mundësi të na kontaktojnë përmes e-mailit duke plotësuar fushat në kategorinë ”KONTAKT”.

Oraret e mjekëve

Pasi që secili pacient ka të caktuar mjekun personal, duke klikuar në butonin e mëposhtëm ju mund ti gjeni të gjitha oraret me emrin dhe mbiemrin e mjekut.

Merni udhëzimet se si të na gjeni!

Departamentet

Departamentet dhe shërbimet

Dr. Ekrem Shaipi

Dr. ******

Dr. ********

SHËRBIMET

Shtëpia e Shëndetit në Preshevë ofron shërbime profesionale me paisje të reja dhe shërbime profesionale nga mjekët tanë. Çdo ditë ne mundohemi të ofrojme shërbime edhe me të mira duke e avancuar me paisjet të cilat janë të kohës së fundit.

Shërbimet tjera

Ne ofrojmë shërbime të ndryshme mjeksore

Kontrollime

Kontrollime bazike të shëndetit

Ekzaiminime kardiake

Me pajisje të nivelit të lartë

Analiza

Analiza të përgjithshme

Shiko të gjitha shërbimet.

ORARI

E Hënë 09:00-20:00
E Martë 09:00-21:00
E Mërkurë 09:00-20:00
E Enjte 09:00-20:00
E PREMTE 09:00-21:00
E SHTUNË 09:00-18:00
E DIEL 11:00-19:00

NDIHMA E SHPEJTË

Shërbimet e Ndihmës së shpejtë janë 24/7

MËSONI ORARIN  E MJEKUT TUAJ

Duke klikuar në ''ORARET E MJEKËVE'' JU MUND TË GJENI ORARET E TË GJITHË MJEKËVE.